Att laga kyckling

Det är för mig en gåta.. Kyckling filér är såklart inget svårt att laga till, och tar inte speciellt lång tid heller!
Men så kommer vi till kycklingklubbor, som man oftast ha i frysen..
Min tanke var idag att jag skulle äta det och så låg den i frysen, jag tog ur den innan jag åkte och tränade.. Kom hem ca 1 1/12 timme senare, insåg att den inte va tinad och slängde in den i mocron för att tina den mer där!...
Gjorde mina rotfrukter som jag också skulle ha i ugnen. så allt klart och in ugnen med allt..
Går och duschar, klä på mig och allt sånt som man gör efter en härlig dusch! Tänker att 30-40 min måste ju räcka för att det ska bli klart...

40 min har gått och jag tar ut kycklingen för att kolla om den är klar, skär i den och blod nästan strömmar ut.. JAHA, in med den igen.. det dumma är också när man ska ge sig in på att göra en god middag så tar det alltid sån tid om man nu inte har förberett det ordentligt.. + att när man börjar lagar mat så är man alltid lite smått hungrig och under tiden man står i köket hinner man bli VRÅLhungrig, så när väl maten är klar så slänger man i sig maten som om man inte sett en kyckling bit på flera år, eller mat på flera veckor. Och vipps så var den middagen uppäten efter 5 minuter !!

Ja, mitt problem denna onsdagen den 17 september 2008

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback